Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen

Heb je een artikel besteld wat speciaal voor jou op maat is gemaakt, dan kan je dit artikel helaas niet retourneren.

Stappenplan retourneren:

1.Vul het retourformulier voor herroeping in en mail het naar info@winkeltjevananne.nl. Je mag het ook even kopieren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt of uitprinten en in de verpakking stoppen. 
Je vindt het formulier hier: HERROEPING/RETOURFORMULIER


2.Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking of een andere verpakking die je thuis hebt liggen.

3.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Winkeltjevananne.nl
Koninsbergenweg 44
3825PN AMERSFOORT


4.Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

5. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

 

.

 

 

© 2015 - 2023 winkeltjevananne.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel